HomeToursSpecificatiesVrijwilligersReserveringen

SPECIFICATIES VAN DE TOURS

Het reisbureau JURIJURI maakt tours in het hart van het Ecuadoraanse Amazonewoud, een vochtig en tropisch regenwoud met de prachtige flora en fauna, watervallen, rivieren etcetera.
Onze programma’s zijn ontwikkeld als eco-avontuurlijke tours en zijn aan te raden voor mensen, die geïnteresseerd zijn in de biodiversiteit van het Amazonewoud en de indianen culturen (Kichua/Shuar).

RESERVERINGEN:
Reserveringen voor een tour kunnen gemaakt worden via:
Telefoon: 00593-3-2743182
Mobiel: 00593- 97348487
E-mail: jurijuritours@yahoo.es

Een aanbetaling doen van 50% van de tour
Als u een reservering wilt annuleren, dient dit 48 uur van te voren worden gedaan vanaf de startdatum. In geval van annulering dient u 50% administratiekosten te betalen.
Geef aan of u vegetariër bent of/u aan een allergie lijdt of elk ander gezondheidsprobleem, wat onze gids graag zou willen weten uit respect voor de tour.

NOOT:
Al onze tours zijn ontwikkeld om u het idee te geven, wat u kunt verwachten op een tour.  De dagelijkse programma’s zijn flexibel. Het programma kan veranderen volgens de weersomstandigheden en bovendien volgens de ideeën van de klanten met advies van de gids. We zijn ook bereid en geïnteresseerd een programma te ontwikkelen naar de ideeën van de cliënten. Aarzel niet om ons een tip te geven!

WAT U NODIG HEEFT NAAR DE JUNGLE
Paspoort (origineel of fotokopie)
Handdoek, badkleding
Zaklantaarn, batterijen
Camera, eventuele films 400 ASA, verrekijker
muggenzalf, zonnecrème
Schoenen en/of sandalen
Lichte lange broeken, korte broek
Lichte T-shirts en een lichte trui of fleece
Dikke wandelsokken
Pet tegen de zon, zonnebril
                 
AANBEVELING
Het zou geweldig zijn als u biologische afbreekbare zeep en shampoo meeneemt zodat het water van de rivieren niet vervuild (deze dingen zijn moeilijk te vinden in Ecuador).

ACCOMODATIE IN DE JUNGLE
In de jungle slapen we in tenten, in traditionele huizen of in cabañas.
Van de tour hangt het af of we douchen hebben. Als deze er niet zijn dan wassen we onszelf in de rivieren.
Afhankelijk van de tour kan het zijn dat we geen elektriciteit hebben. In de volgende tours is er geen elektriciteit in de jungle: 1, 2, 5, 6, 12, 13, 14, en in tour 10 is er op sommige plaatsen elektriciteit. Denk hier aan bij het opladen van batterijen voor uw digitale camera!

 

Luis A Martinez y Pedro Vicente Maldonado - PUYO - PASTAZA - ECUADOR - Phone: 00593-995 497 811 - jurijuritours@yahoo.es