HomeToursSpecificatiesVrijwilligersReserveringen

INTRODUCTIE
De Tour Operator JURIJURI is een reisbureau, gelokaliseerd in het dorpje Baños – Tungurahua - Ecuador. We werken voor de bescherming van de jungle in het Amazoneregenwoud en zijn inwoners, speciaal in de Kichua gemeenschap Sarayaku, in de Pastaza provincie. De indianen van deze gemeenschap hebben meer dan 9 jaren tegen de oliemaatschappijen gevochten. De eigenaar, Leonardo Cisneros, is een indiaanse gids, die geboren en opgegroeid is in de jungle van Sarayaku. Hij behoort tot de weinige pioniers, die in Baños als gids meer dan 10 jaar geleden begon om tours te gidsen naar de jungle. Hij weet uit ervaring de geheimen van het Ecuadoraans Amazonewoud en de flora en fauna.

JURIJURI is een Kichua woord voor een groep wilde, onzichtbare, spirituele, dieren, zoals apen, die onweer, regen en storm veroorzaken. De dieren van het regenwoud worden hierdoor beschermd.  Ze worden begeleid door de tapirs, apen, slangen, vossen, luiaarden, yaguarundies (wezelachtige), poema’s, wilde zwijnen, guantas (cavia soort), capibara’s, schildpadden, krokodillen en vogels, zoals de papegaaien.

We werken samen met de Kichua en Shuar indianen gemeenschap in het Ecuadoraanse Amazonewoud. We zijn bereid om individuele aandacht aan onze cliënten te geven.

WE BIEDEN
Individuele tours als mede tours voor georganiseerde groepen
Jungle tours
Overleven in de jungle
Bezoeken aan indianen gemeenschappen
Vulkaan tours
Tours in de omgeving van Cuenca/trektochten
Trektochten
Watervaltour op de route van Baños naar Puyo
Duurzaam ecologisch en communitair toerisme
Tour Ecuador – Peru

Tour Costa - Sierra - Selva

Fundación Tiuti Wally - Sarayacu - Pastaza

We maken onze tours met veel respect voor de indianen gemeenschappen en het behoud van de biodiversiteit en de omgeving.
Alle tours naar de jungle zijn inclusief transfers, accommodatie, maaltijden en jungle uitrusting.
De gidsen spreken Spaans, Kichua, Engels en Duits. Als het nodig is contracteren we een vertaler.

 We zoeken ook vrijwilligers voor Sarayaku

Luis A Martinez y Pedro Vicente Maldonado - PUYO - PASTAZA - ECUADOR - Phone: 00593-995 497 811 - jurijuritours@yahoo.es